Voordeligekassa.nl voor een betrouwbaar afrekensysteem

Welkom op de website! ArjSoftware levert al ruim 10 jaar betaal en betrouwbare kassa software en kassa systemen aan het MKB. Wij leveren Kassa software aan de Detailhandel, Horeca, Beauty-Branche, Garages, Fietsenwinkels, Motorzaak, Telecom winkels en de ICT! In onze webshop kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen, voor hardware is de levertijd gemiddeld slecht 1 werkdag. Voor onze kassa software is er geen levertijd je kunt direct aan de slag! Download geheel gratis en vrijblijvend onze kassa software demo! Ook bieden wij de mogelijkheid een compleet operationeel kassasysteem te leasen voor slechts €59,95 per maand all-in!

Al onze kassa software slechts 8,95 per maand!

”DAT KAN TOCH NIET?” Dit is de vraag die wij geregeld krijgen, gelukkig kunnen wij de klant verblijden en volmondig beamen dat het echt kan voor deze prijs! En om het nog mooier te maken, wij hanteren geen opzegtermijn bij ons zit je dus nergens aan vast! Waar je elders bij andere aanbieders al snel veel meer betaald kun je bij ons voor een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze kassa software, updates en gratis helpdesk. Dus ben je opzoek naar betrouwbare kassa software? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kassa software voor vrijwel voor alle branches en hebben duizenden tevreden klanten.

Onze kassa’s beschikken over vele mogelijkheden zoals het afrekenen, voorraadbeheer, klanten beheer, omzet overzichten en mailings. Ook zijn er verschillende extra mogelijkheden branche specifiek voor o.a. de horeca, garage en salon. Kies hieronder uit de verschillende kassa software pakketten en probeer geheel vrijblijvend de demo software!