kassasystemen retif, retif kassasysteem

 

Totaal oplossing kassasystemen

EEN VOLLEDIG INGERICHT KASSASYSTEEM BINNEN 5 WERKDAGEN GELEVERD!

Een Retif kassasysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook zeer betaalbaar! Met de Retif kassasystemen kunt u gemakkelijk afrekenen, uw voorraad beheren, omzetten raadplegen en nog veel meer. De Retif kassasystemen zijn zorgvuldig geselecteerd op gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en prijs.

Totaal oplossing

Met de keuze voor onze totaal oplossing wordt het kassasysteem geïnstalleerd en voorzien van software naar keuze. De kassa software wordt voor u ingericht en daarna zal het kassasysteem plug & play worden verstuurd! Bij ontvangst hoeft u alleen nog de stekkers aan te sluiten, vervolgens neemt u contact met ons op voor uitleg over het kassasysteem.

Senor Touchscreen kassasysteem

De Senor V3 touchscreen kassasysteem is niet zomaar een kassasysteem!  De senor kassasystemen zijn stof en water bestendig en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Bij het bedienen van dit kassasysteem is het al snel duidelijk dat het gaat om een zeer robuust kassasysteem een kassasysteem die tegen een stootje kan. De strakke vormgeving en de hoogglans elementen zorgen ervoor dat dit kassasysteem een mooie en professionele uitstraling geeft aan u bedrijf!