Voordeligekassa.nl voor een betrouwbaar afrekensysteem

Welkom op de website! ArjSoftware levert al ruim 10 jaar betaal-en betrouwbare kassa software en kassasystemen aan het MKB. Wij leveren Kassasoftware aan de Detailhandel, Horeca, Beauty-Branche, Garages, Fietsenwinkels, Motorzaak, Telecom winkels en de ICT! In onze webshop kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen, voor kassa hardware is de levertijd gemiddeld slechts 1 werkdag. Voor onze kassa software is er geen levertijd je kunt direct aan de slag! Download geheel gratis en vrijblijvend onze kassasoftware demo! Ook bieden wij de mogelijkheid een compleet operationeel kassasysteem te leasen voor slechts €59,95 per maand all-in!

Al onze kassa software slechts 8,95 per maand!

”DAT KAN TOCH NIET?” Dit is de vraag die wij geregeld krijgen, gelukkig kunnen wij de klant verblijden en volmondig beamen dat het echt kan voor deze prijs! En om het nog mooier te maken, wij hanteren geen opzegtermijn bij ons zit je dus nergens aan vast! Waar je elders bij andere aanbieders van kassa software al snel veel meer betaald kun je bij ons voor een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze, kassa software, updates en gratis helpdesk. Dus ben je opzoek naar betrouwbare kassasoftware? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kassa software voor vrijwel voor alle branches en hebben duizenden tevreden klanten.

Onze kassasystemen beschikken over vele mogelijkheden zoals het afrekenen, voorraadbeheer, klanten beheer, omzet overzichten en mailings. Ook zijn er verschillende extra mogelijkheden branche specifiek voor o.a. de horeca, garage en salon. Kies hieronder uit de verschillende kassa software pakketten en probeer geheel vrijblijvend de demo software!

Detailhandel

Kassa software

Gratis demo

Horeca

Kassa software

Gratis demo

Telecom

Kassa software

Gratis demo

Concept store

Kassa software

Gratis demo

ICT

Kassa software

Gratis demo

ZZP

Factuur software

Gratis demo

Kapsalon

Salon software

Gratis demo

Beautysalon

Salon software

Gratis demo

Nagelsalon

Salon software

Gratis demo

Autobedrijf

Garage software

Gratis demo

Fietsenwinkel

Garage software

Gratis demo

motorzaak

Garage software

Gratis demo

Hardware kassasystemen

Onze Easy (ES) POS software programma’s zijn allemaal uitgetest met deze hardware. De speciale point-of-sale (POS) producten worden door ons geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze producten worden GRATIS verzonden!

kassasystemen totaaloplossing

Totaal oplossing

Bonprinters, thermische bonprinter

Bonprinters

Barcodescanner, barcode scanner

Barcodescanners

kassalade, electrische kassalade

Kassalades

Klantendisplay kassasoftware

Klantendisplays

labelprinter, kassasoftware

Labelprinters

Meest gestelde vragen

De eisen voor onze kassa software zijn vrij minimaal, zie onderstaande eisen:

  • Besturingssysteem Windows
  • Het computersysteem moet een minimale resolutie van 1024 x 600 aankunnen
  • Mocht u een bonprinter gebruiken deze dient een USB interface te hebben, mocht het wat anders zijn dan print deze waarschijnlijk langzaam

Onze kassa software kan geïnstalleerd worden op vrijwel alle Windows systemen zoals:

  • Computer
  • Laptop
  • Tablet
  • Server

Ja de kassa software kan in een netwerk worden gebruikt. Heb je een bedraad netwerk dan is het alleen een kwestie van de map te delen zodat deze inzichtelijk is voor andere werkstations. Let op, de software hoeft maar op één systeem te worden geïnstalleerd! Heb je een draadloos netwerk, dan kan er ook in netwerk worden gewerkt echter dienen wij voor jou een IP server te installeren.

Wij hoeven ons niet te houden aan afgesproken dealer prijzen aangezien onze kassa software in eigen beheer wordt ontwikkeld. De prijs voor onze kassa software is slechts €8,95 per maand en eenmalig €49 dit is incl updates en ondersteuning. Ook werken wij niet met losse modules ons maand tarief is een all-in bedrag met uitzondering van ‘online afspraken’ en eventueel netwerk oplossingen met een IPserver.

De facturatie is jaarlijks, je betaald het bedrag gerekend t/m januari. Rekenvoorbeeld:
Het is 01-06-2016 je besteld de software je betaald dan: 7 maanden x €8,95 + eenmalig €49 = €111.65

Onze kassa software is gemakkelijk in gebruik, om goed met ons programma te kunnen werken heb je geen computer ervaring nodig. Mocht je vragen hebben over het programma? onze helpdesk medewerkers helpen jou graag verder!

Overstappen is niet erg moeilijk in onze kassa software kunt je zeer eenvoudige zelf klanten en artikelen importeren, tevens kunnen wij dit voor je verzorgen incl. installatie en uitleg voor slechts €149.

Nee je hoeft geen contract aan te gaan en er is geen opzegtermijn omdat er vooraf wordt gefactureerd.
Je betaald de maandelijkse kosten t/m januari.

Onze kassa software is vrijwel voor elke branche toepasbaar. Of je nu veel met contante betalingen of juist facturen, offertes en order werkt onze kassa programma’s kunnen het allemaal! In de kassa software kunnen allerlei functies aan en uitgezet worden.
Wij hebben speciale opties voor o.a. de Horeca, beauty branche & automotive.

Wil je met onze kassa software gaan werken? Bestel deze dan door het product toe te voegen aan de winkelwagen, vul je adres gegevens in en sluit af door te betalen met bijvoorbeeld iDeal. Na betaling ontvangt je direct een email met jou bestelling, de update. Deze update in combinatie met de kassa software demo maakt het programma compleet. Bestellingen kunnen 24/7 gedaan worden en gaan volledig automatisch.

Mocht je extra opties hebben aangevinkt tijdens het bestellen zoals ”inrichten software” dan ontvang je daar een email over met verdere instructies.

Voor alle hardware bestellingen met uitzondering van een ”totaal oplossing” streven wij erna deze de eerst volgende werkdag te bezorgen!
Bij de keus voor een totaal oplossing wordt deze binnen 5 werkdagen geleverd vanaf het moment dat wij de informatie voor het inrichten van het kassasysteem hebben ontvangen!

Wij zijn al ruim 10 jaar specialist in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijk en betaalbare kassa software. Daarnaast is ons bedrijf volledig gericht op eerlijk advies en een super klantenservice!

Klant reviews

Espos kassa software is een zeer gebruiksvriendelijk software pakket. Eenvoudig in gebruik en helemaal aan te passen
naar eigen wensen ,lukt het aanpassen zelf niet dan krijg je alle hulp van de van de zeer vriendelijk helpdesk. Een mooi softwarepakket wat inzetbaar is voor elk type winkel.

Een top software pakket, voor een mooie prijs.

Bloemenspeciaalzaak

Hallo, Wij hebben nu zon 3/4 jaar Deze software in onze POS, point of sales, het functioneert perfect, eenvoudig te bedienen, voor iedereen begrijpelijk en een hele fijn service. De prijs kwaliteit verhouding is daar om naar mijn idee erg goed!

Foodandmore

Wij gebruiken ESGARAGE nu bijna een jaar naar volle tevredenheid.
Alle functies zitten er in je kunt facturen en offertes mailen .
Je kunt uit het programma direct de klant een SMS sturen dat de auto klaar staat. Regelmatig is er een nieuwe update met een goede handleiding. Kortom een zeer goed programma dat zeker kan concurreren met programma’s
van soms duizenden euro’s

De Klassieker

Sinds December 2014 werken wij met het kassasoftware programma. Het Werkt uitstekend! eenmaal geïnstalleerd even wennen, maar na een keer heen en weer gebeld te hebben was alles goed ingesteld en werkte alles super. Het programma is precies toegesneden op de behoeftes van mijn bedrijf . Het is makkelijk om mee te werken en er zijn regelmatig updates waarbij er weer nieuwe functies bijkomen.

Telefoonmaken.nl

Beste ARJ software team.Wat een verademing om met ARJ kassa systeem te werken.
Laagdrempelig genoeg voor mij om het nodige zelf uit te vinden, maar anders is er een nimmer aflatende hulp.
Mij persoonlijk verbaast het dat dat allemaal kan voor dit prijsvriendelijke pakket.
Zo houden we de kosten in de detailhandel behapbaar. Bedankt.

Rootz
Klik hier voor meer klant reviews!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Adres arjsoftware, leverancier kassa software en kassasystemen

Contact per email:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.