Een betaalbaar kassasysteem kopen of leasen

kassasysteem kopenHoewel kassasystemen door diverse kassa leveranciers via internet aangeboden worden, is de zoektocht naar een goed kassasysteem niet altijd makkelijk. De kassasystemen verschillen enorm in prijs, en de gebruiksvriendelijkheid van de kassa’s laat vaak te wensen over. Meestal werken kassa leveranciers met losse modules waardoor de prijs niet direct duidelijk is. Voor elke module betaal je apart en zodoende kan het maand bedrag (kassa licentie / onderhoud) behoorlijk oplopen.

Bij Arjsoftware werken wij met vaste prijzen voor onze kassasystemen en daarom is de prijs bij ons altijd duidelijk! Standaard is onze kassa uitgerust met functies zoals: afrekenen contant, pin, factuur, creditcard, artikel voorraad, omzet rapportages, klanten bestand, planning, e-mail. Op onze website kunt u vrijblijvend een kassa software demo downloaden om deze te bekijken en te testen. Download vrijblijvend de kassasoftware demo op onze website.

Wat krijg ik allemaal bij een compleet kassasysteem?

Ons kassasysteem wordt compleet en geheel operationeel geleverd.
Dit wil zeggen bij ontvangst van het kassasysteem hoeft u alleen nog de stekkers aan te sluiten en kunt u gelijk beginnen met afrekenen!

Het kassasysteem is voorzien van een touchscreen waardoor u snel en eenvoudig kunt afrekenen door het scherm aan te raken. De kassa bonprinter die meegeleverd wordt is een thermische bonprinter u hoeft dus nooit inkt catriges te vervangen. Ook de kassalade is van hoogwaardige kwaliteit en gaat automatisch open bij het afrekenen van een contant bon. De software die meegeleverd wordt is volledig voor u ingericht en voorzien van handige functies toegespitst op uw branche. Zo kunt u kiezen voor een Horeca kassasysteem een Salon kassasysteem of Retail kassasysteem.

Een kassasysteem leasen?

Een kassasysteem leasen is zo gek nog niet, u betaald elke maand een vast laag maand bedrag voor een compleet kassasysteem! Bij ons lease je al een een compleet touchscreen systeem voor slechts €59,95 per maand.

Een Espos kassasysteem, een snelle digitale kassa die gemakkelijk in gebruik is. Aangepast aan de producten in uw winkel of horecazaak, afrekenen was nog nooit zo makkelijk! Snelle, plug & play levering. Het kassasysteem wordt voor u ingericht en voor geïnstalleerd!

Wij leveren systemen voor vrijwel alle branches van horeca tot fietsenwinkel.

Arjsoftware is ruim 10 jaar actief in het ontwikkelen en verkopen van kassa’s, onze systemen staan vooral bekend om de gebruiksvriendelijkheid en de scherpe prijs. Wij werken NIET met dure contracten of opzegtermijnen, u heeft gratis onbeperkt ondersteuning en recht op updates.
Een kassasysteem kopen of leasen, het is op voordeligekassa.nl allemaal mogelijk!

Kassasysteem compleet

kassasysteem gratis bonrollen eventueel met pinautomaat

All-in Leaseprijs: 59,95 p.m.

Voordelig kassasysteem leasen of kopen

All-in Leaseprijs: 69,95 p.m.

compleet kassasysteem ESPOS

All-in Leaseprijs: 79,95 p.m.

wit kassasysteem leasen

All-in Leaseprijs: 79,95 p.m.

Kassasysteem + pinautomaat compleet

kassasysteem kopen of leasen

All-in Leaseprijs: 74,95 p.m.

Pinautomaat en kassasysteem leasen of kopen

All-in Leaseprijs: 84,95 p.m.

Voordelig kassasysteem met pinautomaat leasen

All-in Leaseprijs: 94,95 p.m.

witte kassasysteen en pinautomaat kopen

All-in Leaseprijs: 94,95 p.m.