Over ons bedrijf

Wij van Arjsoftware zijn een Nederlands bedrijf en gevestigd in het noorden van het land. Al ruim 10 jaar leveren wij betrouw en betaalbare kassa software & kassasystemen aan het MKB. Onze kassa software wordt in eigen beheer ontwikkeld. Dagelijks staat ons team van ontwikkelaars, en helpdesk medewerkers klaar om klanten te helpen, en om onze kassa software nog mooier te maken!
Betrouwbaarheid & klantvriendelijkheid staan bij ons op 1!

0

Gebruikers van onze kassasoftware

Gebruik

Onze kassa software “Es” staat voor ‘Easy software’ gemakkelijk in gebruik. Computer kennis is niet noodzakelijk! Onze kassa software neemt u veel werk uit handen en is een alles in één kassa programma. Door af te rekenen met uw klant wordt al veel informatie automatisch opgeslagen in de kassa software.

Voor wie?

Onze kassa software is geschikt en bedoelt voor het MKB.

Prijs

Bij Arjsoftware vinden we het belangrijk dat onze klanten blij zijn én blij blijven. De prijs van het product speelt daar ook  een belangrijke rol in.  Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs voor software producten en een uitstekende service!

Wat kunt u van ons verwachten:

* Mooie betrouwbare producten
* Zeer goede klantenservice
* Lage kosten
* Geen opzeg termijn of contract

Wat vinden onze klanten?

Met de vele jaren werk die wij in onze producten en diensten hebben gestoken zijn wij met recht trots op het resultaat! Daardoor klinken we soms niet helemaal objectief. Gelukkig hoeft u niet alleen op ons woord af te gaan. Klanten geven geregeld hun openhartige meningen over de kassa software. Een aantal van deze beoordelingen is te lezen op onze website!