Kassasoftware reviews2022-07-21T13:54:30+01:00

Wat vinden onze klanten?

Met de vele jaren werk die wij in onze producten en diensten hebben gestoken zijn wij met recht trots op het resultaat! Daardoor klinken we soms niet helemaal objectief. Gelukkig hoeft u niet alleen op ons woord af te gaan.
Klanten geven geregeld hun openhartige meningen over de Espos kassa software. U kunt een aantal van de reviews lezen op deze pagina.
Tevens kunt u vrijblijvend demo’s downloaden klik hiervoor op software.

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

 

Vriendelijk en behulpzaam

24 november 2022

Supersnel geholpen door de Helpdesk.

In 1 telefoongesprek kwam er al een oplossing voor onze vraag.

CCSA

Een betrouwbaar systeem en een zeer behulpzame klantenservice. Wij zijn zeer tevreden!

24 november 2022

Wij hebben gekozen voor dit systeem omdat de communicatie vooraf gewoon goed, helder en duidelijk was. Er werd eerlijk verteld wat het systeem wel en niet kon. Gewoon een helder verhaal. Na akkoord werden de artikelen snel geleverd en het zag er direct goed en verzorgd uit. Met de tutorial werden we snel wegwijs gemaakt in het gebruik. En als we iets niet begrepen of wisten, dan belden we gewoon de helpdesk waar we snel en zeer uitgebreid werden geholpen. Ook nu hadden we even een vraag en opnieuw werden we uitstekend geholpen. Dit klinkt allemaal enthousiast en fantastisch, en dat is het ook. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de producten, de service en de prijs/kwaliteitverhouding.

Stadskaarsenmakerij Delft, Edward

Goede service

24 november 2022

Altijd weer wennen aan een nieuw systeem, maar dat gaat goed. goede service en wordt ook snel en goed geholpen. Niets is te veel gevraagd en ze denken mee naar oplossingen en evt. veranderingen.

Bedankt voor jullie service

HBtweewielers

Superfijn geholpen door klantenservice

6 oktober 2022

Klantenservice was vlot bereikbaar en ons probleem was nog sneller verholpen.

Inloggen op afstand en goed geholpen zodat wij weer verder kunnen!

Jessica

Zeer Goede Service tot nu toe!

5 oktober 2022

Makkelijk te bereiken, en zeer behulpzaam!

Gelissen

By Tiki

Na een jaar gedraaid te hebben met een ander programma crashte onze computer. Had al eerder van Espos gehoord en gelezen en ook de mogelijkheden bekeken op de website. Voor dat geld heb je een volwaardig pakket dat aan veel wensen voldoet. Op 24 september 2015 rond 15:00 uur besteld, alsook een nieuwe bonprinter. Binnen een half uur hadden wij de beschikking over het programma met duidelijke uitleg. Andere dag was de bonprinter ook binnen. Gebruik gemaakt van de importfunctie zodat ruim 4.000 artikelen binnen een afzienbare tijd in het systeem zaten. Het voorbereidend werk heeft ons meer werk gekost dan het importeren. Importfunctie is zeer goed doordat men de kolommen zelf in kan delen. De algemene gegevens natuurlijk ingevuld en wij zijn 25 september 2015 gestart met het programma. Het programma overtreft onze verwachtingen. De mogelijkheden zijn legio en het programma is zeer gebruikersvriendelijk en zeer duidelijk. Wij hebben tot op heden maar een enkele keer contact op moeten nemen met de helpdesk, niet voor problemen maar voor een toelichting. Helpdesk is bijzonder vriendelijk en zeer behulpzaam! De backup-mogelijkheid, de hulp-op-afstand zijn onmisbare onderdelen van dit programma. Ook de overzichten zijn legio te en geven een duidelijk beeld. Kortom wij zijn zeer tevreden over Espos en hebben spijt dat wij indertijd bij het opstarten van onze winkel niet gelijk voor dit programma en leverancier hebben gekozen.

De Reformelarij

Vorig jaar, maart 2014, ben ik gestart met een kassapakket Espos.

Ik ben hier zeer tevreden over en wel om de volgende punten:

– zeer snelle reacties en oplossingen van het team
– eenvoudig te implementeren programma
– zeer gebruiksvriendelijk programma
– zeer aantrekkelijk geprijsd
– zeer bereidwillige medewerking
– kwalitatief prima producten

Kortom een prima bedrijf om mee samen te werken, die de S van Service op een hoog niveau hebben staan.

Kapper Koen

Wij van Kapper Koen uit Alkmaar werken nu 4 jaar met essalon en kunnen niet anders melden dat dit een prima programma is voor iedere kapsalon, Het is eenvoudig in gebruik en dat is wat in een kapsalon moet draaien het moet snel en makkelijk zijn.
Als er iets veranderd moet worden kun je dat aangeven en word daar ook meteen aan gewerkt. En zo snel mogelijk gerealiseerd.
Kortom wij zijn zeer tevreden met essalon. En blijven nog lang met
plezier dit systeem in onze salon werken.

Roel Peters Bloemenspeciaalzaak

Espos kassa software is een zeer gebruiksvriendelijk software pakket. Eenvoudig in gebruik en helemaal aan te passen
naar eigen wensen ,lukt het aanpassen zelf niet dan krijg je alle hulp van de van de zeer vriendelijk helpdesk. Een mooi softwarepakket wat inzetbaar is voor elk type winkel.

Een top software pakket, voor een mooie prijs.

Foodandmore

Hallo, Wij hebben nu zon 3/4 jaar Deze software in onze POS, point of sales, het functioneert perfect, eenvoudig te bedienen, voor iedereen begrijpelijk en een hele fijn service. De prijs kwaliteit verhouding is daar om naar mijn idee erg goed!

Een top software pakket, voor een mooie prijs.

De Klassieker Brummen

Wij gebruiken ESGARAGE nu bijna een jaar naar volle tevredenheid.
Alle functies zitten er in je kunt facturen en offertes mailen .
Je kunt uit het programma direct de klant een SMS sturen dat de auto klaar staat. Regelmatig is er een nieuwe update met een goede handleiding. Kortom een zeer goed programma dat zeker kan concurreren met programma’s
van soms duizenden euro’s

Enjoy15

Wij zijn zeer tevreden met het kassa-programma! Voor een zeer redelijk prijs ontvang je een vrij compleet programma waar wij nog nooit (!) problemen mee hebben gehad.

Bijma-onderdelenshop

Wij hebben een winkel + een webshop De handel bestaat uit huishoudartikels, fietsonderdelen, Ijzerwaren Het kassasysteem gebruiken wij vanaf februarie 2015.In het begin was het even wennen voor ons,want wij waren geen kassa systeem gewend Maar na twee dagen waren er aan gewend Het kassasysteem werkt heel mooi.De aanschafprijs is goedkoop als je ziet wat je daar allemaal voor krijgt, Dat kost bij andere kassasystemen aanzienlijk meer .Het is een makkelijk systeem.de service is prima.Als je vragen hebt over iets dan word je vlot geholpen.Dit product kan ik iedereen aan bevelen

Telefoonmaken.nl

Sinds December 2014 werken wij met het kassasoftware programma. Het Werkt uitstekend! eenmaal geïnstalleerd even wennen, maar na een keer heen en weer gebeld te hebben was alles goed ingesteld en werkte alles super. Het programma is precies toegesneden op de behoeftes van mijn bedrijf . Het is makkelijk om mee te werken en er zijn regelmatig updates waarbij er weer nieuwe functies bijkomen.

Roots

Beste espos team.Wat een verademing om met espos kassa systeem te werken.
Laagdrempelig genoeg voor mij om het nodige zelf uit te vinden, maar anders is er een nimmer aflatende hulp.
Mij persoonlijk verbaast het dat dat allemaal kan voor dit prijsvriendelijke pakket.
Zo houden we de kosten in de detailhandel behapbaar. Bedankt.

Lucky’s pc

Geachte, vind de prijs kwaliteit verhouding uitstekend. En het werkt goed. Vind de ondersteuning van jullie team ook zeer goed. Ben altijd zeer goed geholpen geweest.

Kussensenzo

“Wij zijn Kussensenzo” en hebben in Limburg winkels in Weert en Nederweert. Een dik jaar geleden hebben wij een kassasysteem aangeschaft. De hardware hadden we maar kassasoftware vinden was een lastige klus. De prijzen liepen flink uit elkaar. Hoezo? Waarom? Uiteindelijk hebben we de het kassa programma Espos gevonden en hebben deze software geprobeerd, omdat het zo goedkoop was. Zonder veel verwachtingen zijn we het systeem gaan invullen wat eigenlijk al te simpel voor woorden was. Uiteindelijk hebben we de software in de praktijk gebruikt. TOP! Wij hoeven nooit meer iets anders, ik kan me niet voorstellen wat je bij deze software zou missen? Voor ons werkt het perfect en zijn van plan het programma nog lang te gebruiken. Ook voor hen die niet goed zijn met computers is het programmeren kinderspel. Waar wacht je eigenlijk nog op? Kijk naar al die reviews hier, probeer het eens, je zult zien dat je niet meer hoeft over te stappen.

Autogarage Reflex

Wij werken nu al 3 maanden met ESGARAGE. Het is eenvoudig,overzichtelijk, betaalbaar maar vooral je krijgt echt waar voor je geld. Kortom een echte aanrader!

Susan’s-Bodyfashion

Sinds september 2014 zijn we gestart met dit programma. We zijn verrast door de mogelijkheden die dit programma bied. Het is voor ons een echte uitkomst en vooral de prijs spreek ons ontzettend aan. Ook wanneer we een probleem hebben staan ze ons kosteloos telefonisch te woord. En kunnen ze het niet meteen oplossen dan wordt er door hun gezocht naar een oplossing en komen ze daar zelf op terug. Er is geen betaalnummer of andere betaal contracten voor de service. We voelen ons hier echt klant. Ook kun je suggesties aan geven wat je nog mist in het programma en indien daar draagvlak voor is dan wordt dat in het programma verwerkt. Dus al met al zijn wij super tevreden. Omdat de prijs laag is het erg aantrekkelijk voor de kleinere zelfstandigen, maar gezien de mogelijkheden is het ook zeer geschikt voor grote winkels.

The Phone Center Bovenkarspel

Wij zijn sinds kort overgestapt naar het kassasoftware van Espos en dat bevalt ons zeer goed makkelijk te bedienen en voorraad beheer is voor een leek makkelijk bij tehouden. Kom je ergens niet uit is er altijd nog een helpdesk die je in duidelijke taal door het systeem heen helpt en waar nodig ook nog kan inloggen op afstand.

De prijs van de software is in vergelijking tot andere systemen zeer betaalbaar en doen vaak het zelfde.

Fietsned

Al jaren werkte ik met de duurdere kassasoftware leveranciers voor fietsen. Maar goed hoeft niet altijd duur te zijn. Dat blijkt wel uit de mogelijkheden van Esgarage. Ik ben erg enthousiast over het gebruiksgemak van het programma en de toch vrij uitgebreide mogelijkheden. Tevens een snelle en behulpzame helpdesk die mijn altijd vakkundig hebben geholpen. Ook als je bonprinter het begeeft zorgt de afdeling verkoop voor een snelle vervanging. Kortom complimenten volop. Nu nog een koppeling met een boekhoudprogramma en dan heb ik een extra dag in de week vrij! (Export naar excel en XML is overigens wel mogelijk)

De prijs van de software is in vergelijking tot andere systemen zeer betaalbaar en doen vaak het zelfde.

Snijholt automatisering

Sinds enkele jaren gebruiken wij met volle tevredenheid van de Espos kassasoftware.
Het programma werkt heel gemakkelijk, het gaat bijna vanzelf. Als er een vraag over een instelling of toepassing is kan je altijd bellen. Er wordt direct teruggebeld en het probleem is eigenlijk altijd binnen een paar minuten opgelost.
Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, de updates zijn ook gratis. Zeker een aanrader!

Evers Medica Zorgwinkels BV

Wij werken sinds een jaar met het EPOS kassasysteem. Het EPOS systeem gebruiken wij als kassa en voorraadsysteem. Dit naar volle tevredenheid. Het programma is heel gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De klantenservice van EPOS levert een fantastische service. Als wij een probleem hebben, dan bellen ze direct terug, loggen in en lossen het probleem op. Echt een aanrader voor iedereen die met een computerkassa wilt werken.

Inter-bad

Na lang zoeken en vergelijken heb ik gekozen voor ES facturatie software.
Als sanitair winkel moet je met veel dingen rekening houden en ES heeft eigenlijk alles.
Maar qua prijs vind ik het eigenlijk belachelijk, zo veel voor zo weinig, ik geloofde het eerst niet. Ik zal het ook iedereen aanraden omdat het programma overzichtelijk is en gebruiksvriendelijk. De facturatie software heb ik nu een half jaar in gebruik en ik heb er geen spijt van. Iedereen die dit leest en overweegt het aan te schaffen, ik zeg doen!

AB-Wooddesign

Wij gebruiken sinds een 3 tal jaar Espos. De keuze voor Espos was niet eenvoudig gezien het enorm aantal aan aangeboden kassa –facturatie programma’s. Maar hun eenvoud en zeer goede aanpak maakt niet enkel van het programma een zeer sterk en waardige systeem ook de inzet en service die jullie leveren is hoogstaand. Wij gebruiken dit systeem op een externe Nas en communiceren met 4 aparte pc waarop dagelijks word gewerkt, zowel in de winkel als de facturatie-boekhouding, de verkoopafdeling als de planning en technische tekenafdeling. Het werkt uitermate goed en dit tegen zeer lage kostprijs. Prachtig werk Arjan en collega’s.

Lampenier Roermond

We werken nu al een paar maanden met ESPOS kassa software en zijn zeer tevreden over het bedieningsgemak en de mogelijkheden.

Het programma is zeer veelzijdig en naar eigen persoonlijke wensen in te richten. We zochten een programma waar we onder andere zelf snelafrekenknoppen konden aanmaken en artikelbestanden konden importeren vanuit Exel. Hebben veel demo’s uitgeprobeerd en kwamen bij Espos alles tegen wat we nodig hadden. Het verkoopscherm is overzichtelijk zonder onnodige fratsen. Onze medewerkster had het binnen een half uurtje al onder de knie. Het programma werkt “Offline” en dus niet afhankelijk van de internetsnelheid. Tevens kan bij internetstoring je kassa gewoon blijven rinkelen. Op eventuele problemen wordt snel gereageerd en met “hulp op afstand” ben je zo weer op weg. Heb ESPOS ook bij andere collega’s onder de aandacht gebracht en ook zij zijn er zeer enthousiast over.

Prijs / kwaliteit verhouding is zondermeer goed te noemen.

Ortech Satellite Shop

Wij gebruiken de Facturatie ES Software nu bijna langer twee jaar en ik ben zeer tevreden met dit product. De service na verkoop is SUPER GOED, problemen worden door ES team professioneel aangepakt ze laten u zeker niet in de kou. Je mag gerust zijn dat er telefonisch of met hulp op afstand jou problemen op een professioneel manier worden aangepakt en opgelost ook als het uren duurt. We zullen heel zeker verder werken met ES Facturatie Software.

Diana Viet

Uw produkt “EsSalon” is een uistekende software. Het zelfs zo gebruikersvriendelijk dat we totaal geen tijd hebben hoeven steken in het leren kennen van het programma, dat gaat vanzelf. Ook is alles mogelijk wat een bedrijf nodig heeft. Alle functionaliteiten zijn geïntegreerd in het programma. Ik kan maar 1 ding zeggen, dit is kwaliteit ten top voor een lage prijs.

Morena aan de Amstel

Wij zijn tevreden van de ESPOS kassa software. Deze draait bij ons zonder problemen. Wij zijn ook tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding.

Louis Amundaray

Doet waarvoor ik hem heb aangeschaft en is volgems mij handig en duidelijk in gebruik en geeft mij en de boekhouding een duidelijk beeld. Wanneer ik vragen heb word ik altijd direct teruggebeld en geholpen. Ben inmiddels geruime tijd hiermee bezig en heb tot nu toe geen obstakels gehad. Wanneer je zelf enig moeite neemt om te leren werkt dit systeem voor je zonder de enorme kosten die andere software aanbieders vragen.

Een van de redenen dat ik graag met ESPOS werk zijn de overzichtelijke kosten en betaalbaarheid. Wat je hier bespaart staat in geen verhouding tot wat ik voorheen betaalde voor allerlei software functies die ik nooit gebruik of achterhaald zijn.

Eendracht-adventures

Het kassa software systeem vinden wij super , alle functionaliteiten die nodig zijn zijn aanwezig. Voor ons bedrijf een hele verbetering met het vorige systeem. Een overzichtelijk en erg gebruikersvriendelijk systeem, eenvoudig in te richten naar eigen gebruik. Het wijst zich vanzelf met alle toetsen. Mooie overzichten en direct inzicht in alle gegevens, klanten zijn eenvoudig toe te voegen , artikelen ook, kassa indeling heel mooi zelf in te delen. Mocht je er niet komen is er altijd heel snel telefonische hulp, kortom wij zijn zeer tevreden. Voor deze prijs is het een heel goed systeem, in de markt heb ik dit niet eerder gezien voor deze prijs. Wij hebben ook gekeken naar andere systemen voor MKB maar die zijn vele malen duurder. Kwaliteit is prima.

Voigt banden service

Wij zijn uitermate tevreden met ES Grarage software. Het is een flexibel en gemakkelijk te bewerken systeem. De facturen slaan we automatisch op in the cloud, zodat we ze overal kunnen raadplegen. Door back-up’s te maken op een USB stick kan ik de software zowel thuis als op de zaak gebruiken. Om de software via de cloud te laten draaien vinden we nog te riskant. Misschien een idee voor het ESPOS team. Wellicht wordt hier al aan gewerkt. Kortom prima software tegen alleszins acceptabele prijs.

Strijker Verf&Wonen

– We vinden het ESPOS kassasysteem een zeer goed systeem. Erg gebruiksvriendelijk en een hele goede support waar je met alle vragen terecht kan. Verder heeft de software veel bruikbare opties voor het onderhouden van je klanten. Kortom een zeer goed systeem.
Wat vind u van onze prijs/kwaliteit verhouding?
– Zo’n uitgebreid systeem, met een super support is voor deze prijs echt enorm goed. Dus prijs kwaliteitsverhouding is wat ons betreft een 10.

DVY K9

Ik ben net begonnen met de installatie van het programma, dankzij de online helpdesk gaat dit super vlot! Ondertussen heb ik het programma ook een persoonlijk touch gegeven door enkel kleuren en de achtergrond te wijzigen. Zoek je een degelijk programma met een zeer goede ondersteuning, twijfel niet en kies voor Espos. Voor de prijs moet je het alvast niet laten.

Satsolution

Wij gebruiken de Facturatie ES Software nu bijna langer een jaar en zijn zeer tevreden met dit produkt.De service na verkoop is SUPER GOED, problemen worden door ES team professioneel aangepakt ze laten u zeker niet in de kou.
Je mag gerust zijn dat er telefonisch of met hulp op afstand jou problemen op een professioneel manier worden aangepakt en opgelost. We zullen heel zeker verder werken met ES Facturatie Software.

Well done ES TEAM!

Vriendelijke Groet,
Satsolution.

Men’s Hairfashion

De prijs/kwaliteitverhouding van jullie programma ESPOS is super. Als ik iets wil weten krijg ik altijd snel een terugkoppeling van jullie.Ook vind ik dat jullie altijd met de klant meedenken over verbeteringen of aanvullingen in het programma. Kortom ga zo door.

BeautyMansion

Essalon een erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk salon programma, dit programma mag niet ontbreken in de salon, we plannen makkelijk afspraken in en alles is overzichtelijk. Met 1 druk op de knop zie je de omzet, en btw gegevens kortom een fijn en makkelijk programma waar wij graag mee werken.

Toko-Amstelglorie

Ons bedrijf (een seizoen winkel op een tuincomplex) gebruikt de Epos-software al gedurende 2 jaar en wij zijn er zeer tevreden over, niet alleen het werken met het kassa programma maar ook de feedback en service van het software bedrijf.

Salon San

Ik gebruik het programma nu 1 jaar in mijn kapsalon en ik ben zeer tevreden.
De ondersteuning en de updates zijn prima in orde, ook de btw verhoging is zonder enig probleem verlopen. Door de gunstige prijs is het voor mij als kleine onderneming een zeer aantrekkelijk en gemakkelijk programma. Ga zo door!

The Scootershop

Ik werk sinds begin dit jaar met ES garage en het is een wereld programma !! Een hele verademing qua klantenbestand, factureren, administratie, voertuigen en artikelen.Ook makkelijk te koppelen aan een streepjescode scanner en printer. Service is ook uitmuntend, en dat alles voor een bedrag van een paar arbeidsuren per jaar !!

Heb er al meerdere op geattendeerd die er nu ook lyrisch over zijn!!

De Zorgshop bvba.

Wij zijn uiterst tevreden over het systeem en de service!

De Zorgshop bvba.

Smulders car expert

Wij Smulders car expert werken met ESGARAGE vanaf 2009 , wij zijn zeer te spreken over de begeleiding en het gemakt van het es garage sofware progamma. wij zullen een blijvende klant blijven als deze mensen zo blijven werken en met ons blijven meedenken.

Kapperzzz

Het programma ESSALON , is een praktisch programma dat doet wat het moet doen zonder al teveel poespas.

Als ik een keer ergens zelf niet uitkom kan ik snel en makkelijk contact opnemen en wordt alles snel mee opgelost.

Ensels Kapsalon

Ik werk nu 3 jaar met ESSALON software en ben daar zeer tevreden over.
Ik heb alle informatie die ik nodig heb in 1 seconde.
Het is zeer duidelijk en wanneer het even niet werkt, of ik kom er niet uit dan is de help desk zeer alert en lost het probleem direct op.
Ik heb in het verleden met een ander software house gewerkt,dit koste erg veel geld, de updates, verplicht, waren ook zeer kostbaar en de service was ronduit slecht.
Dus ja ik ben zeer tevreden over over ESSALON

Autobedrijf Wijdeven

Wij gebruiken de garagesoftware nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden met dit produkt.De service is ronduit goed, problemen zijn snel opgelost.Regelmatig komen er gratis nieuwe updates en die zijn ook erg gemakkelijk door te voeren. Dus al met al een gunstig geprijsd software pakket voor ons bedrijf!

Dare2B Hair & make up

Als kapster werk ik bovenal het liefst creatief met mijn handen. Maar wil
ook graag weten waar ik in mijn salon mee bezig ben als het op de cijfers aan komt.
ESSALON is een programma makkelijk in gebruik, en je krijgt een duidelijk
overzicht van je klanten, omzet, voorraden enz.
Toen ik met zwangerschapsverlof ging heb ik met 1 knop via mailing mijn
klanten op de hoogte kunnen houden.
Er word geluisterd naar ideeën van de klanten en steeds gekeken naar nieuwe
verbeteringen om het steeds makkelijker te maken.
Ook de prijs is interessant voor de kleinere salon, om zo toch professioneel
over te komen naar je klant.
Bedankt voor jullie hulp wanneer nodig, Ga zo door!!

Efendi Auto’s

Het Programma Esgarage gebruiken wij nu 3 Jaar naar alle tevredenheid. Het is een eenvoudig te bedienen en gebruiksvriendelijk programma wat regelmatig voorzien wordt van update’s en aanvullingen.

Autobedrijf Ruud Mulder

Fijn en zeer gebruiksvriendelijk progamma waar iedereen mee kunt werken. En goede ondersteuning bij problemen.

Kapsalon Brenda

Ik gebruik met mijn kapsalon al 5 jaar het programma ESSALON en dat bevalt me super goed. Het is een mooi en makkelijk programma.

Twigt Trucks BV

Al geruime tijd waren wij op zoek naar werkplaats facturatie systeem wat gebruiksvriendelijk werkt, overzichtelijk is en facturatie historie heeft. Alle systemen welke aangeboden werden waren gekoppeld aan een maandabonnement van honderden euro’s op jaarbasis. Dit paste ons als middengroot garagebedrijf niet. Na het nodige zoekwerk stuitte wij op het programma ESGARAGE. Voor ons het alles omvattende programma.
Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, makkelijk in de omgang en voor deze tijden zeer belangrijk, het is goedkoop. Goede back-up en online ondersteuning bij probleem gevallen.

Kek hairstyleAnk

ESSALON is een handig programma waar wij ons veel tijd mee besparen. Niet duur, makkelijk programma, goede feedback.

AutoKafoe

We gebruiken ESGARAGE gedurende 3,5 jaar naar alle tevredenheid.Het werkt voor ons bedrijf heel prettig. Uitgebreid genoeg en betaalbaar. Ook is de hulp op afstand prima!

Regelmatig een Up-date voor verbeteringen en meer nieuwe zaken die het alleen nog makkelijker maken. Dus kort gezegd, zeer tevreden!

Duo 4 you hairstyling

Wij werken nu ruim een jaar met het programma Essalon. Het is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem voor een zeer betaalbare prijs. Je kan zelf bepaalde instellingen veranderen om het wat persoonlijker en makkelijker in het gebruik te maken. Als je ergens hulp bij nodig hebt kan
je gewoon bellen en contact leggen via de pc zodat ze precies met je mee kunnen kijken. Zo begrijpen ze precies wat je bedoeld en is het probleem snel verholpen.

Pims Fietsen

Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen fietsenzaak op de westerkade. Ik was op zoek naar een goed en betaalbaar kassa programma.Via een goede vriend ben ik bij ESGARAGE gekomen , en tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden
Ga naar de bovenkant